MAAK VAN ELKE BIJEENKOMST EEN SUCCES

Vergaderingen, workshops, sprints en andere teamsessies zijn een belangrijk onderdeel voor elke organisatie. Toch lopen ze vaak ongestructureerd, zonder een helder doel en leveren ze daarom niet de gewenste resultaten op. Ons doel is om jou te leren hoe je in elke teamsessie de regie kunt nemen, samen met je team snel tot concrete resultaten kunt komen en impact kunt maken in jouw organisatie.

Wat heb je nodig?

Doelgerichte oefeningen voor workshops

Bekijk al onze oefeningen en kies nieuwe, creatieve en inspirerende oefeningen om het specifieke doel van jou aankomende workshop of teamsessie te bereiken.

Complete workshops

Kies de door ons compleet samengestelde workshops en leer hoe je die stap voor stap uitvoert. Vindt hier ook het complete draaiboek voor een 5-daagse Design Sprint en de Google-style Brainstorm. 

Facilitator training

Leer hoe je een fantastische facilitator wordt, een complete Design of Focus sprint faciliteert en krijg een jaar lang onbeperkt toegang tot al onze oefeningen, workshops, webinars, tips en tricks.

Oefeningen voor de product owner 

De belangrijkste oefeningen die elke product owner moet kennen. Samengesteld in samenwerking met productowner.nl.

best sellers 

Onze meest gebruikte workshops

PRIjzen

Ongelimiteerde toegang per maand

Volledige toegang per maand
Abonneer je voor één maand en krijg volledige toegang tot al het lesmateriaal. 
Gratis opzeggen

1 jaar lang ongelimiteerde toegang

Betaal eenmalig 490 euro en krijg één jaar lang ongelimiteerde toegang tot alle draaiboeken, workshops, tips & tricks. Stopt automatisch.

FAQ's

Voor wie is The Next Lab Academy?

Voor iedereen die het maximale uit een (innovatie) workshop willen halen. Dit kunnen bedrijven zijn die hun eigen workshops willen begeleiden met de juiste tools of onafhankelijke begeleiders die beter willen worden in hun vak.

Wat krijg ik dat ik nergens anders kan vinden?

Bij ons krijg je de kans om te leren van de allerbesten in het vak. De facilitators van The Next Lab werken over de hele wereld aan innovaties en uitdagingen die echt impact maken. Wij delen onze ‘secret sauce’ met je!

Wat kost het?

Onze artikelen en tips zijn gratis. Tot de draaiboeken, workshops en andere tools kun je ongelimiteerd toegang krijgen voor een vast bedrag van € 49,95 per maand. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige betaling van 490 euro voor een jaar lang ongelimiteerde toegang tot alle content van de Academy. Dat scheelt je ruim 100 euro per jaar en het loopt automatisch af. De trainingen vallen buiten de toegang tot de Academy en reken je separaat af. Voor 980 euro kun je je inschrijven voor een Facilitator training en krijg je een jaar lang toegang tot de volledige Academy.

Welke workshops bieden we aan?

Van Design Sprints tot Brainstorms en van Focus Sprints tot Hackathons. Onze 7 facilitators delen continu hun kennis en inzichten in de steeds groter groeiende academie. We publiceren regelmatig nieuwe lessen, dus kom regelmatig even kijken!