Unieke kans!

Ongelimiteerd Toegang tot
the next lab academy

Je krijgt ongelimiteerd toegang tot alle kennis die wij hebben van de kunst van het faciliteren: workshops, handboeken, draaiboeken en tips & tricks.

Wat krijg je?

Alle kennis en ervaring die we hebben over de kunst van het faciliteren.

Ons team heeft meer dan 1000 workshops gefaciliteerd van Kopenhagen tot Kaapstad.

De kennis delen we met jou. In handige workshops, draaiboeken, handboeken en tips & tricks. We delen onze geheime ingrediënten!

Word een wereldklasse facilitator

Van beginner tot gevorderde, iedereen kan terecht op The Next Lab Academy. Dankzij onze tip & tricks maken we een facilitator van wereldklasse van je.

Leer van de allerbesten

Onze facilitators helpen je ook graag persoonlijk. Of het nu gaat om wat laatste tips of het samenstellen van de perfecte workshop voor jouw doel. 

Praktische draaiboeken

Van brainstorm tot 5 daagse Design Sprint: voor elke workshop hebben we een draaiboek liggen met stap-voor-stap uitleg.

Praktische voorbeelden

Alle workshops zijn voorzien van een praktisch voorbeeld, zodat je direct kunt kijken hoe het in het echt werkt.

Spiekbriefjes downloaden

Elke oefening kent een handige spiekbrief, die je eenvoudig kunt downloaden op A4 formaat en gebruiken bij je eigen workshop.

Altijd een buddy 

Wij zijn altijd bereikbaar om je als buddy te helpen. Gewoon even bellen! Neem 2 abonnementen met je bedrijf, zodat jullie ook buddy's voor elkaar zijn.

Ongelimiteerd Academy ToegAng

Je krijgt ongelimiteerd toegang tot alle kennis die wij hebben van de kunst van het faciliteren: workshop handboeken, draaiboeken en tips & tricks.
THE NEXT LAB TEAM

Onze facilitators

Onze facilitators horen tot de besten op hun vakgebied en werken letterlijk over de hele wereld om impactvolle innovatie te versnellen.
Created with