Unieke mogelijkheid

Volledige toegang tot de Online Academy

Je krijgt volledige toegang tot alle kennis die we hebben over innovatie en de kunst van het faciliteren: workshops, handleidingen, draaiboeken en tips & tricks.

Inhoud

Alle kennis en ervaring die we hebben over de kunst van het faciliteren.

Ons team heeft meer dan 1000 workshops gefaciliteerd van Kopenhagen tot Kaapstad.

Gecombineerde kennis delen we met u. In workshops, draaiboeken, handleidingen en tips & tricks. We delen onze ‘secret sauce’!

Word de beste 

Van beginner tot gevorderde, iedereen kan terecht bij de Online Academy. Dankzij onze tips & tricks maken we van jou een facilitator van wereldklasse.

Nederlands en Engels

De draaiboeken zijn in het Engels en Nederlands. Bij het zoeken naar een specifieke workshop in jouw taal gebruik je gewoon het filter. Makkelijk!

Praktische guides

Van brainstorms tot 5-daagse Design Sprints. Je krijgt een playbook plus een stap-voor-stap uitleg over elk type workshop.

Hoge korting

Met een jaarabonnement krijg je meer dan €100 korting ten opzichte van een maandabonnement. Zo valt het volledige bedrag makkelijk in je persoonlijk ontwikkelbudget.

Download spiekbriefjes

Bij elke oefening hoort een handig spiekbriefje, dat je eenvoudig op A4-formaat kunt downloaden en tijdens de workshops kunt gebruiken.

Buddy systeem

We staan ​​altijd voor je klaar als buddy. Bel ons gewoon! Neem met je bedrijf 2 abonnementen, zo zijn jullie buddies van elkaar.

Volledige toegang

Je krijgt volledige toegang tot alle kennis die we hebben over innovatie en de kunst van het faciliteren: workshophandleidingen, scripts en tips & tricks.
THE NEXT LAB TEAM

ONZE FACILITATORS

Onze facilitators behoren tot de besten in hun vakgebied en werken letterlijk over de hele wereld om impactvolle innovatie te versnellen.