1 jaar lang Volledige toegang tot de Online Academy

Je krijgt volledige toegang tot alle kennis die we hebben over de kunst van het faciliteren: online handboeken, complete workshops, relevante artikelen, tips & tricks.

Inhoud

De Facilitators van The Next Lab behoren tot de besten in het vakgebied en hebben wereldwijd meer dan 1.000 innovatie, transformatie en strategiesessies gefaciliteerd. Op onze Academy delen zij hun ervaringen, tips & tricks en hun favoriete oefenvormen. 

Word de beste 

Van beginner tot gevorderde, dankzij onze tips & tricks maken we van jou een facilitator van wereldklasse.

Praktische guides

Van brainstorms tot 5-daagse Design Sprints. Voor al onze bewezen oefeningen en processen krijg jij een stap voor stap online handboek zodat jij zelf de beste workshops kunt faciliteren. 

Hoge korting

Door te kiezen voor een jaar lang ongelimiteerde toegang bespaar je meer dan €100 ten opzichte van een maandabonnement en het stopt automatisch. Zo valt het volledige bedrag makkelijk in je persoonlijk ontwikkelbudget.

Download spiekbriefjes

Bij elke oefening hoort een handig spiekbriefje, dat je eenvoudig op A4-formaat kunt downloaden en tijdens de workshops kunt gebruiken.

Volledige toegang

Je krijgt volledige toegang tot alle kennis die we hebben over de kunst van het faciliteren, inclusief onze stap voor stap online handboeken voor het runnen van een Design Sprint, Google Style Brainstorm en onze meest gebruikte workshop: de Focus Sprint.

Elke maand worden nieuwe oefeningen en tips & tricks aan de Academy toegevoegd en alle workshops die we geven zijn gratis toegankelijk voor gebruikers met ongelimiteerde toegang, 
THE NEXT LAB TEAM

ONZE FACILITATORS

Onze facilitators behoren tot de besten in hun vakgebied en werken letterlijk over de hele wereld om impactvolle (innovatie) te faciliteren.